Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Sofabord Sonoma Vicco

439,00 kr.*

Varenummer: 425142191816001

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Sofabord Sonoma Vicco"
Dette sofabord i farven Sonoma sikrer harmoni og orden med sit tidløse formsprog.
Der er en praktisk hylde til opbevaring af dine magasiner, så du slipper for at skulle lede efter fjernbetjeningen.

Ved hjælp af den illustrerede monteringsvejledning, der er inkluderet i leveringsomfanget, er monteringen så let som det kan være!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve
Sonoma

Dimensioner
gesamt: 42 x 100 x 60 cm (HxBxT)

Vægt
17,2 kg

Materiale
Korpus: spånplade, 16 mm, belagt med melaminharpiks

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- 1x sofabord

Bemærk: Dekorationen er ikke inkluderet i leveringsomfanget.
Farve: Sonoma
Bredde: 60cm
Højde: 4.2cm
Vægt: 17.2kg

10 af 10 bedømmelser

4.5 ud af 5 stjerner


50%

50%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 4, 2022 15:45

Passer, vakler ikke, glæder

Når man læser de andre anmeldelser, frygter man, at de små dele måske også mangler her ? Men langt fra, alt var der, alt var på det, alt var på det og alt var på billedet. Det er sådan, glæden opstår, når alting passer sammen. Tak til producenten, og prisen er et røverkøb og overkommelig for små tjenerne. Jeg kan med glæde anbefale valget af køb uden forbehold. Under alle omstændigheder var jeg meget heldig.

May 4, 2022 15:47

Smukt bord

Bordet er fantastisk for kun 40 € det er top godt færdigt alle forborede huller og skruer var 100% i orden det blev hurtigt samlet og i Sonoma eg ser det godt ud Klar købsanbefaling

May 4, 2022 15:44

Bord Sonoma Design

Bordkittet ankom virkelig godt pakket, alle dele var komplette og nogle dele var endda lidt mere end nødvendigt. Det, jeg ikke kan lide, er manglen på lim, for hvad er træpillerne ellers til? Og også det hævede klistermærke på en af forsiderne af den øverste bordplade bør kunne genkendes på billederne, og hvis det skal være der som et mærke, så sæt det for himlens skyld lige på: Jeg tror ikke, at man kan tage det af uden at beskadige materialet - Hullerne til bordbenene kunne også være lidt mere præcise, alle 4 bordben har en lille forskydning. Ellers er jeg tilfreds, bordet er stabilt, og jeg kunne selv sætte det op på 10 minutter.

May 4, 2022 15:46

Godt bord, let at samle, kvalitet okay

Let at samle, god kvalitet. Vi har limet kantbeskyttere på, fordi det kan være smertefuldt at komme i kontakt med forskellige dele af kroppen. Desværre overlever bordet kun tisseangreb fra kæledyr med permanente skader i det nederste område. Men det er ligegyldigt til denne pris... Hvis man forventer mere modstand, skal Wolf bruge mere.

May 4, 2022 15:43

Smukt sofabord

Efter lidt frem og tilbage, da det første bord var endt i regnvejr (ikke hos mig, men på vej til mig), ankom bordet meget hurtigt til mig. Samlingen var lidt vanskeligere end forventet, selv om vi er erfarne håndværkere og "samlere". Derfor har jeg trukket et point fra, fordi monteringsvejledningen er meget forvirrende. Jeg er også nødt til at trække et point fra, fordi træpillerne smuldrede, da vi hamrede dem i dem. Heldigvis har vi altid reservedyvler derhjemme, så det lykkedes alligevel. Nu står bordet og ser ret stabilt ud. En stor ros til producenten/leverandøren: Da jeg ringede, var alle meget søde og venlige, og også tilbagebetalingen af beløbet for det første bord fungerede gnidningsløst.

May 4, 2022 15:48

Godt bord, desværre for lille til min stue

Selve bordet er solidt udført og kan hurtigt og nemt sættes op. Kun bordets størrelse var for lille til mig. Den blev tabt foran mit landskab i stuen. Da jeg havde sat den op, ville jeg ikke sende den tilbage for den lille pris. Så jeg gav den væk, og den blev gladeligt modtaget. Pris-ydelse absolut acceptabel.

May 4, 2022 15:48

Godt sofabord med små særheder

Sofabordet ankom hurtigt og var pakket godt ind. Det var endda nemt at samle den selv. Desværre har bordet små splinter på trods af god emballage. De er dog kun så små, at de næsten ikke er synlige og ikke generer mig. På grund af disse små spåner og de meget skarpe kanter og de mange savsmuld i pakken, trækker jeg en stjerne fra. Men selve bordet er top!

July 1, 2022 10:42

Sofabordet er perfekt til mig.

En sådan model var ikke let at få - til en god pris. For mig var det vigtigt at have et flot, stort bord med et clipboard, der passede til min indretning.

Kundenbilder hochgeladen:

July 15, 2022 11:42

Vicco er klasse

Bordet er faldet rigtig godt til, det er smukt og super stabilt. Vi besluttede os for at købe det, fordi vi allerede havde haft gode erfaringer med Vicco-møbler, og fordi bordet passer perfekt til resten af stuen.

Kundenbilder hochgeladen:

May 4, 2022 15:49

Fantastisk til prisen!

Emballagen var beskadiget, men produktet var intakt. Der var ingen vejledning med, men det lykkedes mig alligevel at samle bordet i løbet af en halv time. Så det er super nemt. Med instruktioner ville det sandsynligvis kun have taget 10 minutter. Kvaliteten er langt fra den bedste, men bordet ser godt ud og er stabilt. Til prisen kan man ikke sige noget dårligt. Der findes dog bedre (til en højere pris, naturligvis).

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70227 bedømmelser