Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Sofabord "Homer" antracit/sand eg Vicco

349,00 kr.*

Varenummer: 425142193386601

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Sofabord "Homer" antracit/sand eg Vicco"
Den ekstra hylde på vores sofabord er meget anvendelig og er velegnet til magasiner, fjernbetjeninger og andre småting. Med sit lineære design passer Homer perfekt ind i ethvert boligmiljø. Vores sofabord fås i 5 forskellige farvevarianter.

Ved hjælp af den illustrerede monteringsvejledning, der følger med i leveringen, er monteringen meget nem!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

farve
Sand antracit, mat

Dimensioner
I alt: 60 x 42 x 60 cm (BxHxD)
Bordflade: 60 x 60 cm (LxB)
Afstand (hylde og bordplade): 20 cm (H)

Vægt
11 kg

Materialer
Krop: spånplade, 16 mm, belægning af melaminharpiks

Andet
- Form: firkantet
- Bordplade maks. belastning: 40 kg
- Opbevaringsrum maks. belastning: 5 kg

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

• 1x sofabord

Dekoration medfølger ikke
Farve: Eg/Antracit
Bredde: 60cm
Højde: 42cm
Længde: 60cm
Vægt: 11kg

10 af 10 bedømmelser

4.9 ud af 5 stjerner


90%

10%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 6, 2022 08:53

Meget godt materiale

Vi er meget tilfredse, især monteringen tog kun ca.30min.Top kvalitet ingen fremmed lugt og visuelt et blikfang.Kun at anbefale, især prisen var meget god.Tak for den hurtige levering.

May 6, 2022 08:50

Brugt i børneværelset, pris ydeevne passer!

Emballage og forsendelse er optimal. Samlingen er godt beskrevet og nem at udføre. Pris-ydelsesforholdet er rigtigt, bordet opfylder sit formål i børneværelset som legebord, der er plads til kuglepenne og papir under bordpladen. Højden er egnet til børneskammere. Holder, selv når et barn (5) ligger, sidder og står på den. Perfekt til vores behov!

May 6, 2022 08:45

Smuk, lille sidebord

Vi købte dette lille bord af flere grunde, først og fremmest fordi vores tidligere bord var for stort til den nye sofa (nu en U-form, tidligere en L-form). Bordet ankom godt pakket i enkeltdele. Visuelt set som på billederne. Bordet var nemt at samle af én person. Brugsanvisningen var let at forstå. Bordet og dets enkelte dele gør et indtryk af høj kvalitet, intet vakler efter montering (og nu efter flere måneders brug). Pris-ydelsesforholdet var meget godt. Vi kan anbefale bordet med god samvittighed.

May 6, 2022 08:46

Præcis hvad jeg ønskede

Meget enkelt lille bord, præcis som jeg havde forestillet mig det. Det var super nemt at samle. Det tog desværre kun 15 minutter, men det var sjovt. Den ankom sikkert pakket. Jeg synes, at prisen er rimelig. Det er selvfølgelig ikke et solidt bord, men det er perfekt til mit formål som stuebord til os. Jeg kan ikke sige noget om holdbarheden efter ca. 3 uger, bortset fra at den har været brugt i 3 uger i det normale hverdagsliv. Jeg synes, han er fantastisk.

May 6, 2022 08:51

Pris / ydeevne Super

Vi var på udkig efter et lille (billigt) sofabord og fandt det her. Vi kan virkelig godt lide bordet. Den blev samlet meget hurtigt. Det ser ikke billigt ud, man kan endda sige, at det er af høj kvalitet. Den er nem at vedligeholde.

May 6, 2022 08:47

Prima sidebord

Vi købte bordet som en lille opbevaringsplads i vores arbejdsværelse (telefon osv.). Den er mere stabil, end jeg troede, og den ser også godt ud. Samlingen var uproblematisk (jeg hørte ikke min mand bande), alle nødvendige dele og skruer er tilgængelige. Forsendelse som altid hurtig, emballage ok. Vi er meget tilfredse og ville købe det igen og igen.

May 6, 2022 08:56

Super

Hej, jeg er meget glad for bordet. Til denne pris kan du ikke klage! Den ankom uden fejl eller mangler. Den blev leveret relativt hurtigt. Jeg har også købt et beskyttelseslag til toppen, som jeg på et tidspunkt vil erstatte med en glasrude. Du kan finde alt på Amazon, du skal blot indtaste bordets mål.

May 6, 2022 08:49

Vicco sofabord Homer 60x60

Hello World, Jeg gav mig selv dette smarte bord, fordi det endelig lykkedes mig at ødelægge glaspladen på mit årtier gamle bord af massivt træ med en varm glaskande :). Da jeg havde samlet bordet, indså jeg, at jeg aldrig i mit liv havde samlet et så stabilt bord selv, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det ser smart ud, var perfekt sikret under transporten og har (efter ca. 1 times omhyggelig skruearbejde uden en elektrisk skruetrækker) et perfekt udseende, stabilitet og frem for alt en anden hylde, som jeg kan bruge meget godt her. Ingen særheder, ingen knirken. Jeg er helt tilfreds med min beslutning og min omhyggelige konstruktion :p. Jeg kan anbefale dette bord til hele verden, fra denne producent til denne pris (jeg betalte 42 euro)! God fornøjelse med det ;)

May 6, 2022 08:45

Fantastisk!

Jeg bestilte bordet i farven Sonoma/hvid, og det ser præcis ud som på billedet. Jeg har også læst i andre anmeldelser, at der ofte var skader. Jeg kiggede derfor nøje på bordet, men fandt ingen fejl overhovedet. Super kvalitet til denne pris. Samlingen var også meget nem. Hvis du ikke har problemer med Ikea-beskrivelser, er det også meget nemt for dig her. Der medfølger en mirakelkrog, med hvilken det meste kan gøres. Til nogle få skruer skal du bruge en Phillips-skruetrækker. Jeg er meget spændt og elsker allerede bordet!

August 31, 2022 11:10

flot farvedesign

Mit nye sofabord harmonerer perfekt med farven på mit tv-bord. Jeg er vild med den ekstra hyldeplads i bunden, så det altid ser pænt og ryddeligt ud, og du har masser af opbevaringsplads!

Kundenbilder hochgeladen:
Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser