Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Fyrk Design" toiletbord antik træ/sort Vicco

969,00 kr.*

Varenummer: 425142195071901

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Ikke længere tilgængelig

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Fyrk Design" toiletbord antik træ/sort Vicco"
Fyrk-møbelserien bringer en moderne loftsfornemmelse ind i dit hjem. Den moderne kombination af vintage trælooket og den luftige metalramme kombineres godt med andre designs og passer perfekt ind i din livsstil.
Du vil ikke gå glip af det elegante design i kombination med hylder og et stort spejl. Du kan personliggøre dit nye toiletbord med en gitterplade. Den ekstra skuffe under bordpladen giver masser af plads til alle dine skønhedsprodukter. Så du behøver ikke at spilde tid på at lede efter den rigtige øjenskygge, læbestift eller andet. Alt er på sin plads.


Samlingen er let med den illustrerede samlevejledning!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve
Krop: antik trælook
Ramme: Sort

Mål
Schminktisch: 80 x 135 x 40 cm (BxHxT)
Spiegel: 55 x 40 cm (HxB)
Metallprofil: 20 x 20 mm (BxT)


Vægt
Påklædningsbord: 20,7 kg


Materiale
Krop: spånplade, 15 mm
Stel: metal, pulverlakeret

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- 1x toiletbordDekoration ikke inkluderet
Farve: Natur
Færdig: Fyrk, rektangulær stående
Bredde: 40cm
Højde: 135cm
Længde: 80cm
Vægt: 20.7kg
Produkt-FAQ

Vores makeupborde er lavet af kvalitetsmaterialer som massivt træ, MDF og metal. Overfladerne er belagt med en robust og holdbar lak, der er let at rengøre.

LED-spejle har integrerede LED-lys, der giver et moderne og minimalistisk look. Vores Hollywood-spejle er derimod udstyret med flere pærer rundt om spejlet, der giver en glamourøs atmosfære og sørger for ensartet belysning. Begge varianter giver en fremragende makeupoplevelse.

Mange af vores makeupborde kan bestilles med et passende sæde. Du kan vælge mellem en komfortabel og højdejusterbar skammel eller en bænk. Alle vores modeller fås også uden siddeplads.

Ja, vores makeupborde med LED-belysning eller Hollywood-spejle skal tilsluttes en stikkontakt. Et passende strømkabel er inkluderet.

Ja, alle vores toiletborde leveres med en nem at følge monteringsvejledningen. Vi leverer også detaljerede monteringsvideoer til mange produkter, der trin for trin forklarer, hvordan man nemt samler toiletbordene.

Det afhænger af den specifikke model. Nogle af vores makeupborde har aftagelige spejle, mens andre er fastgjorte. Læs venligst produktbeskrivelsen for yderligere oplysninger.

Da mange af vores produkter er på lager, tager leveringen normalt kun få dage. Du kan finde nøjagtige oplysninger i de respektive produktbeskrivelser.

Hvis der opstår problemer med leveringen eller med din vare, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Angiv venligst altid fakturanummeret og dit navn, så vi hurtigt kan matche din bestilling. Vi elsker vores produkter, og vi er sikre på, at du også vil. Derfor tilbyder vi en 30-dages risikofri prøveperiode. Hvis du ikke er tilfreds med din bestilling, refunderer vi det fulde beløb.

4 af 4 bedømmelser

5 ud af 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 31, 2022 06:23

Påklædningsbord

Mit absolut yndlingsbord! Men jeg bruger det som et bord til opbevaring af alle mine ting, så jeg har dem klar, når jeg skal ud at gå. Så jeg kan ikke sige noget om make-up eller noget lignende. Jeg var lidt bange for at spejlet ville gå i stykker under leveringen og sådan noget, men det var helt ubegrundet. det er meget godt pakket og alt var fejlfrit. Når du samler den (hvilket i øvrigt er næsten idiotsikkert), skal du være opmærksom på, hvordan du spænder disse låseskruer. jeg havde åbenbart "lukket" min i den forkerte retning, og halvdelen af skuffen kom ud efter et par uger. Men det blev hurtigt løst ved at stramme skruerne igen, men denne gang den rigtige vej rundt haha jernelementerne giver strukturen en enorm stabilitet, så jeg er overbevist om, at den vil overleve flere flytninger. monteringsvejledningen til skamlen var super sjov, fordi den bestod af præcis 2 trin xD alligevel super nemt. Under alle omstændigheder er jeg meget glad for mit bord!

May 31, 2022 06:25

Blonder

Jeg er meget tilfreds, det ser godt ud - noget anderledes end de hvide toiletborde.

May 31, 2022 06:24

Vintage "toiletbord" - meget smukt udseende

Enkel, hurtig samling, jeg har kun lavet ekstra noter på skuffelamellerne. Ristene holder godt på bordet, god idé, praktisk til at hænge ting op - måske med ekstra kroge. Bordets design giver masser af plads til idéer.

May 31, 2022 06:25

Påklædningsbord

Meget stabilt, smukt design. Jeg er tilfreds.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70229 bedømmelser