Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Vicco Makeupbord "Fyrk", Rustikt egetræ/Sort, 80 cm med fødder

969,00 kr.*

Varenummer: 425142195071901

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Ikke længere tilgængelig

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Vicco Makeupbord "Fyrk", Rustikt egetræ/Sort, 80 cm med fødder"
  • Denne frisørkommode, Fyrk, er en god beslutning for dit hjem. Med sit optimale design passer den ind i ethvert rum og er brugervenlig med et stilfuldt look.
  • Frisørbord med spejl har en åben hylde og en bred skuffe til opbevaring af produkter. Produktet inkluderer metalben og et smukt rektangulært spejl.
  • DIMENSIONER: Kosmetikbordet har følgende størrelser: Bredde: 80 cm, Højde: 135 cm, Dybde: 40 cm. Alle detaljerede størrelser er angivet på billederne.
  • MATERIALE: Makeupkommoden består af letplejet 16 mm spånplade, med en melamin belægning. Nogle dele af artiklen er fremstillet af metal.
  • LEVERINGSOMFANG: Іminkkebord, Spejl, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Gør dig klar til at føle dig som en ægte stjerne, når du sidder ved dette smukke Fyrk-makeupbord. Det er ikke bare en simpel kosmetikkommode, men et frisørbord med spejl, der giver dig mulighed for at style dit hår og lægge din makeup på samme tid. Det elegante rektangulære spejl gør det nemt at se hver eneste detalje i dit udseende og den lille åbne hylde og brede skuffe giver dig masser af opbevaringsplads til dine yndlingsprodukter. De fine metalben giver dit værelse et touch af loftstil og gør det til et elegant tilbehør til dit hjem. Vælg den bedste version til dig og lad Fyrk-makeupbordet forvandle din daglige præparation til en magisk oplevelse.

---

Tekniske data:


Farver:
Rustikt egetræ, Sort

Mål:
80 x 135 x 40 cm (BxHxD)

Materiale:
Spånplade, 16 mm

Yderligere materiale:
Metal

Overflade:
Melaminharpiksbelægning

Nettovægt uden emballage:
19.71 kg.

Bruttovægt inkl. emballage:
20.7 kg.

---

LEVERINGSOMFANG: Іminkkebord, Spejl, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Farve: Rustikt egetræ
Farve på kroppen: Sort
Færdig: Fyrk, rektangulær stående
Bredde: 80cm
Højde: 135cm
Længde: 40cm
Vægt: 19.71kg
Produkt-FAQ

Vores makeupborde er lavet af kvalitetsmaterialer som massivt træ, MDF og metal. Overfladerne er belagt med en robust og holdbar lak, der er let at rengøre.

LED-spejle har integrerede LED-lys, der giver et moderne og minimalistisk look. Vores Hollywood-spejle er derimod udstyret med flere pærer rundt om spejlet, der giver en glamourøs atmosfære og sørger for ensartet belysning. Begge varianter giver en fremragende makeupoplevelse.

Mange af vores makeupborde kan bestilles med et passende sæde. Du kan vælge mellem en komfortabel og højdejusterbar skammel eller en bænk. Alle vores modeller fås også uden siddeplads.

Ja, vores makeupborde med LED-belysning eller Hollywood-spejle skal tilsluttes en stikkontakt. Et passende strømkabel er inkluderet.

Ja, alle vores toiletborde leveres med en nem at følge monteringsvejledningen. Vi leverer også detaljerede monteringsvideoer til mange produkter, der trin for trin forklarer, hvordan man nemt samler toiletbordene.

Det afhænger af den specifikke model. Nogle af vores makeupborde har aftagelige spejle, mens andre er fastgjorte. Læs venligst produktbeskrivelsen for yderligere oplysninger.

Da mange af vores produkter er på lager, tager leveringen normalt kun få dage. Du kan finde nøjagtige oplysninger i de respektive produktbeskrivelser.

Hvis der opstår problemer med leveringen eller med din vare, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Angiv venligst altid fakturanummeret og dit navn, så vi hurtigt kan matche din bestilling. Vi elsker vores produkter, og vi er sikre på, at du også vil. Derfor tilbyder vi en 30-dages risikofri prøveperiode. Hvis du ikke er tilfreds med din bestilling, refunderer vi det fulde beløb.

10 af 42 bedømmelser

4.76 ud af 5 stjerner


79%

19%

2%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 31, 2022 06:23

Påklædningsbord

Mit absolut yndlingsbord! Men jeg bruger det som et bord til opbevaring af alle mine ting, så jeg har dem klar, når jeg skal ud at gå. Så jeg kan ikke sige noget om make-up eller noget lignende. Jeg var lidt bange for at spejlet ville gå i stykker under leveringen og sådan noget, men det var helt ubegrundet. det er meget godt pakket og alt var fejlfrit. Når du samler den (hvilket i øvrigt er næsten idiotsikkert), skal du være opmærksom på, hvordan du spænder disse låseskruer. jeg havde åbenbart "lukket" min i den forkerte retning, og halvdelen af skuffen kom ud efter et par uger. Men det blev hurtigt løst ved at stramme skruerne igen, men denne gang den rigtige vej rundt haha jernelementerne giver strukturen en enorm stabilitet, så jeg er overbevist om, at den vil overleve flere flytninger. monteringsvejledningen til skamlen var super sjov, fordi den bestod af præcis 2 trin xD alligevel super nemt. Under alle omstændigheder er jeg meget glad for mit bord!

May 31, 2022 06:25

Blonder

Jeg er meget tilfreds, det ser godt ud - noget anderledes end de hvide toiletborde.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser