Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Tipi-seng "Tipi", Hvid, 80x160 cm, Vitalispa

959,00 kr.*

Varenummer: 425142194332201

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Tipi-seng "Tipi", Hvid, 80x160 cm, Vitalispa"
  • Den stilfulde træseng til børneværelset Tipi er det gode valg for ethvert hjem. Den er velegnet til at skabe en sjov og brugervenlig oase for alle børn.
  • Børnesengen i tipi-stil er et fantastisk sted for børn at udvikle deres fantasi og kreativitet på deres eget værelse. Denne højkvalitetsseng vil helt sikkert vække opmærksomhed og blive et højdepunkt i børneværelset.
  • DIMENSIONER: Hussengen for børn passer til en madras på 80x160 cm og har en højde på 150,1 cm. Alle detaljerede størrelser er angivet på billederne.
  • MATERIALE: Legesengen bestar af naturligt bøgetræ.
  • LEVERINGSOMFANG: Tipi-seng, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Tipi-sengen er den ultimative drømmeseng for børn! Med sin unikke, teltlignende form inviterer denne seng til timevis af fantasifuld leg og kreativitet. Sengen er lavet af træ, og den er solid og holdbar nok til at modstå selv de mest energiske børns leg og hop. Tipi-sengen kan bruges både som seng og legeområde, så børnene kan lege og slappe af i samme rum. Den er ikke kun praktisk, men også det perfekte højdepunkt i ethvert børneværelse. Uanset om du er på udkig efter en enkel eller mere udsmykket version, har vi en tipi-seng, der passer perfekt til dit barns personlighed og stil. Køb denne fantastiske seng til dit barn i dag og lad fantasien flyve frit!

---

Tekniske data:


Farve:
Hvid

Mål:
80 x 150.1 x 160 cm (BxHxD)

Materiale:
Træ (bøg)

Nettovægt uden emballage:
20.01 kg.

Bruttovægt inkl. emballage:
21 kg.

---

LEVERINGSOMFANG: Tipi-seng, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Farve: Hvid
Größe: 80x160 cm
Bredde: 86cm
Højde: 150.1cm
Længde: 86cm
Vægt: 21kg

6 af 6 bedømmelser

4.83 ud af 5 stjerner


83%

17%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 30, 2022 14:54

Fantastisk seng med mange designmuligheder

Vi købte denne seng til vores datter. Da hun var for lille til sin babyseng, er denne seng den ideelle afløser, fordi den er virkelig flad. Den lille elsker denne seng. Og det er ikke noget problem, hvis mor eller far også ligger i den. Fordi den er meget flad, er det ikke noget problem at falde ud. Desuden kan du designe den virkelig kreativt... som en hule eller blot en lyskæde. Vi kan kun anbefale denne seng. Stabil og virkelig smuk.

May 30, 2022 14:55

Cool teltseng med et godt pris/ydelsesforhold

Vi kan godt lide denne seng! Vi har brugt den i ca. 1 år nu, og vores datter (næsten 3 år) sover godt i den. Ja, rammen på toppen er lidt vakkelvorn, og du bør ikke hænge på den. Og ja, lamelrammen skal være fast monteret. Vi kunne dog ikke forstå, at det knirkede. Jeg satte det op alene uden en anden person, og det gik ret gnidningsløst. Og til prisen er det simpelthen en fantastisk "startseng" til småbørn.

May 30, 2022 14:53

Kæmpe kvalitet til en lille pris

Sengen blev leveret inden for få dage, og vi blev overrasket over, hvor solidt og rent den var lavet. Forventede pressboard, men fik limet massivt træ. Til den pris?!? Ikke dårligt! Alle huller var forboret rent og præcist, alt passede, intet manglede. Jeg har modtaget værre produkter fra store, dyre møbelkæder. Lamelrammen er ikke af højeste kvalitet og har heller ikke en gummibuffer, men du kan udskifte den, hvis det er nødvendigt. Det er nok til vores formål for nu. Det tog ca. 30 minutter at samle det med to personer og en batteridrevet skruetrækker med en Allen bit, inklusive en lille gymnast, der ville hoppe rundt på brædderne. Pris og ydeevne/kvalitet i forhold ville være 6 stjerner passende.

May 30, 2022 14:52

Super god hus seng for færre penge

Den kom en dag for tidligt. Super kvalitet Alle de værktøjer, du har brug for, selv trælim (som klæber super godt, selv på huden) 😂super. Sengen er til min søn, som er blevet tre år, og han var meget glad. Jeg kan kun anbefale den til prisen og vil også købe den til mine to andre børn. Tak for produktet super

May 30, 2022 15:02

Præcis hvad vi ledte efter

Positiv: - massivt bøgetræ limet, lakeret, glat og rent slebet - sødt design - Monteringsvejledning forståelig - godt forhold mellem pris og ydelse - gratis og hurtig forsendelse ikke så positiv : - Facadehætter til skrueforbindelserne holder ikke - Sengens top er udelukkende fastgjort med dyvler og lim, der er ingen skrueforbindelse på dette punkt. På trods af al den omhu, der er lagt for dagen, kunne limen ikke påføres helt rent, da den uundgåeligt løber gennem nogle af de tværgående huller. - 5 beskyttelseskapper til lægterne manglede, vi improviserede Samling for en erfaren håndværker alene er lidt vanskelig, tog ca. 1 time, men så står den solidt og intet knirker eller knirker. Barnesengen i 70x140 cm er virkelig dejlig at se på. Det vigtigste: Vores lille pige elsker den, og på grund af den lave overflade er risikoen for at falde ud forældet. Den kan også nemt og smukt dekoreres med lys, gardiner osv. for at skabe en hyggelig hule.

May 30, 2022 15:07

God kvalitet til en lav pris

En smuk seng... Træ af meget høj kvalitet, godt lavet - uovertruffen til denne pris. En stjerne fradrag, fordi lamelrammen er skruet fast i sengen, og det knirker meget på grund af skruernes spænding, når man vender sig rundt i sengen, uanset hvilken vægtklasse ;-) (skruerne blev ikke strammet for meget eller løsnet en smule efter den første nat), men det bliver bedre med tiden... som husmor må jeg også kritisere, at man ikke kan støvsuge under sengen - man er nødt til at løfte madrassen og gå mellem lamellerne med røret :-/

Kundetilfredshed
Meget god
4.60 / 5.00
fra 73602 bedømmelser