Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Skoskab "Torge", Hvid, 80 x 178 cm, Vicco

1.609,00 kr.*

Varenummer: 425142193182401

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Skoskab "Torge", Hvid, 80 x 178 cm, Vicco"
  • Med skokommoden Torge er du sikker på at tage en god beslutning til dit hjem! Den har et stilfuldt look og er egnet til ethvert hjem.
  • Skohylde med rummelige rum og skolæggere, perfekt til soveværelser og gangarealer. Ideel til organisering af sko og bevaring af plads.
  • DIMENSIONER: Skoskabet har følgende størrelser: Bredde: 80 cm, Højde: 178 cm, Dybde: 39 cm. Alle detaljerede størrelser er angivet på billederne.
  • MATERIALE: Entreskabet består af letplejet 16 mm spånplade, med en melamin belægning.
  • LEVERINGSOMFANG: Skab til entreen, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Torge skoskabet er den perfekte løsning til organisering af dine sko i soveværelset, garderoben eller gangen. Med dens funktionelle design og rummelige hylder med høje sko lægger barer, undgår du at dine sko tager overhånd og flyder rundt i rummet. Skoskabet fungere også perfekt som entre skab til opbevaring af sko og overtøj i indgangen. Torge giver dig mulighed for at holde orden i dine sko og samtidig vil det være et elegant og stilfuldt indslag i dit hjem. Den kan let integreres med andre møbler i indgangen og bringe stil og organisering ind i dit hjem.

---

Tekniske data:


Farve:
Hvid

Mål:
80 x 178 x 39 cm (BxHxD)

Materiale:
Spånplade, 16 mm

Overflade:
Melaminharpiksbelægning

Nettovægt uden emballage:
54.93 kg.

Bruttovægt inkl. emballage:
57.9 kg.

---

LEVERINGSOMFANG: Skab til entreen, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Farve: Hvid
Farve på kroppen: Hvid
Bredde: 80cm
Højde: 178cm
Længde: 39cm
Vægt: 57.9kg

7 af 7 bedømmelser

4.86 ud af 5 stjerner


86%

14%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

July 7, 2022 09:12

Super sælger og god garderobe

Efter at have pakket ud, opdagede jeg, at den ene af de to døre var i stykker! Jeg anmeldte dette til sælgeren via e-mail og modtog en ny dør efter et par dage uden problemer! Udførelsen af garderoben er meget god! Alt er korrekt og passende forboret! Samlevejledningen er perfekt, fordi alle de små dele er pakket separat og markeret med et nummer eller et bogstav. Virkelig eksemplarisk! Alt i alt er jeg meget tilfreds!

July 8, 2022 12:19

Meget tilfreds

Jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt dette skoskab er, og hvor meget plads det giver. Materialerne er meget gode, og monteringen er meget nem takket være mærkningen af skruerne i forskellige poser, komplimenter. Jeg ville købe den igen og igen.

July 7, 2022 09:11

Fremragende og bedste kundeservice!

Selv om de tre meget tunge pakker blev leveret to forskellige steder, var det nemt at pakke dem ud, da jeg først tog dem med hjem. Desværre var en af de vigtigste dele beskadiget i et hjørne. Jeg indgav straks en reklamation til leverandøren, og en dag efter fik jeg en fuld erstatning af den kasse, der indeholdt den beskadigede del. Fremragende kundeservice og meget flot, let at samle og funktionelt skab. Anbefales!

July 7, 2022 09:13

Godt produkt og meget god sælger handling

Godt produkt til prisen. Ved leveringen blev jeg overrasket, fordi nogle dele viste betydelige transportskader, som sælgeren dog ikke syntes at være ansvarlig for, da emballagekvaliteten var i orden. Efter en telefonisk konsultation blev der hurtigt leveret i løbet af meget kort tid. Den er nem at samle, og mine forventninger blev fuldt ud opfyldt. En meget klar anbefaling til at købe!

July 7, 2022 09:13

Alt som beskrevet og forventet

Den var nem at samle, ankom uden skader, og alt er som forventet. Jeg køber måske en anden. Det er bare ærgerligt, at håndtag og fødder er lavet af plastik.

July 7, 2022 09:11

Varen ankom beskadiget - Men servicen er førsteklasses

Varen er opdelt i 3 pakker, så med to garderobeskabe skal der ankomme 6 pakker. I øjeblikket er der kun ankommet to, så der er endnu ingen færdig garderobe. De to sidepaneler, der blev leveret, var beskadiget. Skabet har udvendige ridser, og bagpanelet på den ene del er knækket af. Der er indgivet en anmodning om en erstatning. Lad os se, hvor hurtigt de reagerer på dette. Jeg vil rapportere yderligere. Meget flink sælger. Hurtig reaktion på eventuelle skader. God service og imødekommende. Man genkender først en god forhandler, når man har brug for service, og her er alt i orden. Jeg har ikke haft nogen problemer og kan til enhver tid anbefale dem. Jeg er altid glad for at gøre forretninger igen. Tak.

July 8, 2022 12:20

Super instruktioner

Produktet blev leveret som beskrevet. Materiale af god kvalitet. Hurtig levering. Kun den tid, der er angivet til samling, er for en person, der samler en garderobe hver uge. Ikke desto mindre meget tilfreds

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 72921 bedømmelser