Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Sidebord "Leon", Hvid, 100 x 84 cm, Vicco

1.279,00 kr.*

Varenummer: 425142192977701

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Sidebord "Leon", Hvid, 100 x 84 cm, Vicco"
  • Takket være den førsteklasses forarbejdning af materialerne og belægningen med melaminharpiks er overfladen ridsefast og meget let at rengøre.
  • Kommodeskabet er ideelt til både stuen og soveværelset, og det tilbyder masser af lagerplads med skuffer til rådighed.
  • DIMENSIONER: Kommoden med skuffer har følgende størrelser: Bredde: 100 cm, Højde: 84 cm, Dybde: 35 cm. Alle detaljerede størrelser er angivet på billederne.
  • MATERIALE: Skuffeskabet til soveværelset består af letplejet 16 mm spånplade, med en melamin belægning.
  • LEVERINGSOMFANG: Skænk, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Leon sidebordet er den ultimative løsning til dit hjem med sin multifunktionelle og stilfulde design. Med sine mange skuffer og lagerplads skaber Leon den perfekte opbevaring af dine vigtige ting i både stuen og soveværelset. Denne kommode med skuffer og kommunedskab passer perfekt sammen med dine andre møbler og giver ro til dit hjem. Oplev det praktiske og smukke Leon sidebord i dit hjem i dag!

---

Tekniske data:


Farve:
Hvid

Mål:
100 x 84 x 35 cm (BxHxD)

Materiale:
Spånplade, 16 mm

Overflade:
Melaminharpiksbelægning

---

LEVERINGSOMFANG: Skænk, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale

Leon-skænken er en stilfuld og praktisk tilføjelse til ethvert hjem, der imponerer med både sit moderne design og sin funktionelle opbevaringsløsning. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum.

Farve: Hvid
Farve på kroppen: Hvid
Bredde: 100cm
Højde: 84cm
Længde: 35cm
Vægt: 39.02kg

8 af 8 bedømmelser

5 ud af 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 5, 2022 10:01

gode puder til en uovertruffen pris!

Jeg bestilte tre af dem for at skabe et område at ligge på. Hynderne er tunge nok til, at de ikke glider og føles af høj kvalitet. Alt i alt, virkelig godt! I mit tilfælde var de opdelt i 3 pakker. To kom efter 5 dage, og den sidste kom dagen efter. Jeg var lidt nervøs, da der kun blev leveret to pakker. Efter en kort forespørgsel hos DPD fik jeg at vide, at den tredje pakke ville ankomme den næste dag. Tip til sælgeren: Send forsendelsesnumre til kunderne. På Amazon fik jeg kun vist et af tre forsendelsesnumre.

May 5, 2022 09:58

Palle pude

Jeg købte denne pallepude + rygpude og sidepuder i mørkeblå....WOW Sidder som en "prinsesse på en ært" også....Pallet Cushions Outdoor (loungemøbler til vores terrasse) For mig som en lille kvinde er sædehynderne lidt uhåndterlige (de kunne have syet bærehåndtag ind) .... - Koldt skum/skumflager til ryglænet - Tæt, fast betrækstof med høj vægt (kan let tørres af med en svamp). - stofbeklædte knapper - passer nøjagtigt - indtil videre også lightfast/colourfast Levering meget hurtigt og uden kasser....krympeindpakket i folie (meget godt)

May 5, 2022 09:59

Produktet svarer til beskrivelsen og giver et indtryk af høj kvalitet!

Sædehynderne giver et indtryk af høj kvalitet, og du sidder behageligt. Jeg bestilte et sæt på 3 (sædehynde, ryghynde og sidehynde), og selv hvis alle hynder bruges samtidig, har man stadig plads nok til at sidde. Leveringen er også meget hurtig! Jeg kan ikke bekræfte det, som nogle har skrevet her, at de kun er 114 cm. Da jeg pakkede puderne ud, var de faktisk lidt kortere end pallen. Da puderne var "foldet" i kassen, blev fyldet fordelt i overensstemmelse hermed. Efter at jeg havde "banket" puderne lidt ud og skubbet dem på plads, passede det hele perfekt!

May 5, 2022 10:03

Meget smuk og komfortabel

Hynderne er bare fantastiske. Jeg købte de samme sidste sommer. De har holdt sig i god stand, har bevaret deres farve og er meget behagelige. Disse er nu til en lille siddeplads på min søns altan. Top pris-ydelsesforhold, meget flot udført.

May 5, 2022 09:35

Super flotte puder

Leveringen var til tiden. Hynderne er fantastiske. Fyldet trænger ikke igennem som andre - det var vigtigt for mig. Jeg købte dem i blå. Farven er meget flot, og de er også behagelige. Jeg er meget tilfreds.

May 5, 2022 09:58

Endelig hyggelige puder

Efter en lang søgning på internettet og efter at have prøvet puder og madrasser selv, fandt jeg endelig denne leverandør. Hynderne er fremragende lavet, ser godt ud, passer perfekt til pallemøbler og forbliver behagelige, selv når man sidder i lange perioder (> filmlængde). Familie og kat er yderst tilfredse og bruger møblerne i stor stil igen. Et lille tip: Tag et sæt med tre, også selv om du ikke har nogen sidestykker. Sidestykkerne kan bruges som ekstra puder, rygpuder eller puder. Absolut anbefalet til palle møbler. Forsendelsen blev sendt i separate forsendelser til mig, så hver del var en separat levering og kan derfor ankomme forskelligt. Det var mærkeligt i starten, men alle leveringer kom hurtigt og fejlfrit frem.

May 5, 2022 10:00

Top 👍🏽

Super pallehynder 👍🏽 Vi har længe ledt efter gode og billige pallehynder. Til sidst besluttede vi os for disse i farven sand. Puderne kom til tiden og er endnu bedre, end jeg havde forventet 👍🏽 De er helt behagelige og ser godt ud. Desværre er farven lidt mørkere, end jeg havde forventet, og puderne er ret tunge. 👎🏼 Ikke desto mindre er vi meget tilfredse, og jeg kan kun anbefale dem med god samvittighed 🤗☺️

May 5, 2022 09:46

Anbefalet

Superblød, selv egnet til at sove i, indtil videre er der ingen ændring ved at sidde. Den eneste ulempe er, at uanset hvordan man vender puderne, kan man se en etiket (se foto). Etiketten er på forsiden, og hvis du vender den om, kan du se vaskeanvisningen og syningerne. Hvis du skærer den af, får du en flosset hvid "linje". Her er der plads til forbedringer. Men puderne som sådan er fantastiske. Næsten et år senere kan følgende siges: 1. De meget brugte områder sidder allerede lidt fladt, så du skal skifte sædeoverfladerne af og til. 2. Hvad værre er: Farven er blevet meget falmet. I stedet for beige-brun er den nu ret grålig. I år var vi stadig i stand til at vende dem, hvorved ovenstående kritik kommer i spil (sømme, hvide skilte osv.), næste år må jeg se. Jeg er stadig tilfreds med puderne som sådan

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 72921 bedømmelser