Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Rumdeler "Noa" Hvid Vicco

659,00 kr.*

Varenummer: 425142192338601

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Rumdeler "Noa" Hvid Vicco"
Vores rumdeler Noa vil dekorere dine værelser med stil og elegance. Det utraditionelle arrangement af rummene får det til at se let og kreativt ud. Lad dine ideer løbe løbsk med dette avantgarde-møbel.
Noa giver mange muligheder for at udtrykke dig kunstnerisk ved at placere den i et rum eller op ad en væg.
Placer den vandret eller brug den lodret som skænk. Uanset om det er en reol eller en trofæstativ, så ser Noa flot ud og fuldender det samlede billede i ethvert rum.
Du kan også skabe et helt vægelement af flere indvendige vægge. Lad dig inspirere af vores Noa-partition. Se vores andre auktioner!

Med den illustrerede monteringsvejledning er monteringen meget nem!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

farver
hvid

Dimensioner
60,6 x 67,2 x 25 cm (BxHxD)

Vægt
23,2 kg

Materialer
Spånplade, 16 mm, melaminbelagt

Detaljer
8 rum

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

• 1x rumdeler med 8 rum

Dekoration medfølger ikke
Farve: Hvid
Bredde: 25cm
Højde: 6.72cm
Vægt: 23.2kg

7 af 7 bedømmelser

4.86 ud af 5 stjerner


86%

14%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 9, 2022 10:22

så smuk! vores 5. hylde fra producenten

For det første har vi aldrig haft problemer med leveringen af hylderne, ingen ødelagte hyldeplader, ingen manglende dele, intet. Heller ikke her. Hylden er smuk og står nu også i soveværelset, som langsomt men sikkert er ved at blive et bibliotek. Indtil videre er der allerede 4 trappehylder fra producenten her. Monteringsvejledningen til denne hylde er også god, du kan også selv samle hylden. Udførelsen er i top, og den kan sagtens afmonteres en eller to gange.

May 9, 2022 10:23

Enkel struktur

Opsætningen var helt nem. Du kan sætte hylden oprejst eller på tværs og dermed fastgøre fødderne alt efter, hvordan du placerer den. Der er masser af plads til opbevaring og udsmykning. Det ser også ud til at være meget stabilt. Jeg kan helt klart anbefale det.

May 9, 2022 10:20

Præstationen er rigtig

Jeg er begejstret, hurtig levering, let at samle (selv alene), alt passer perfekt sammen, og hvis det ikke gjorde det, skal du bare vende brættet om... Vejledningen er lidt ordrig, men billederne gør det nemt at forstå. Jeg bestilte en i hvid og en i sort. Jeg fandt et lille hjørne på den sorte, hvor folien var flækket af, men da æsken var beskadiget, kunne jeg antage, at det var sket under leveringen. Jeg er tilfreds og vil til enhver tid anbefale dem. For pengene er hylderne perfekte

May 9, 2022 10:19

Meget smuk skænk / rumdeler

Efter en vandskade i min lejlighed var jeg på udkig efter en ny rumdeler, som også er fleksibel. Jeg har fundet det med denne rumdeler. Jeg bruger denne rumdeler som en skænk. Efter samråd med forhandleren blev pakken leveret på en senere dato, så jeg gav den 5 stjerner. Leveringen blev foretaget af DPD uden problemer, DPD-chaufføren var også venlig og bragte pakken til lejligheden. Samlingen var meget enkel og kunne udføres af en enkelt person.

May 9, 2022 10:19

God kvalitet, logisk struktur - Top

Samlingen er meget enkel, hvis du har det overordnede billede for øje, sætter brædderne sammen i overensstemmelse hermed og sørger for, at udsparingerne til "skruefastgørelseselementerne" (de clips, der skal indsættes) er senere i bunden. Samlingen er nemmest, når du ligger ned. Det er fornuftigt (ikke beskrevet i vejledningen) at montere fødderne på det nederste bræt, før du monterer brættet på hylden. Senere er det ret besværligt at samle den alene. Alle dele var til stede, og alt var også meget præcist. Hylden er behageligt relativt tung og derfor stabil. Der medfølger et stålbeslag til fastgørelse på væggen (uden tilhørende vægskruer/dybler). Jeg fandt ingen fejl i udførelsen. Slutresultatet er også som vist i buddet. Det ville også være et godt stykke, når man ligger ned. Jeg kan anbefale hylden med god samvittighed. Pris/ydelse er i orden.

May 9, 2022 10:21

Rigtig god hylde!!!!

Jeg kan ikke bekræfte de til tider dårlige anmeldelser her! Varerne ankom super pakket, kassen var lidt beskadiget på ydersiden, men hylderne var beskyttet hele vejen rundt af tykt styrofoam. Ved udpakningen var brædderne lidt dækket af savsmuld, men det var ikke noget problem, jeg tog en våd klud og tørrede det af. Monteringsvejledningen var inkluderet, kun billeder, men let at forstå. Så kom forsamlingen. Jeg, en kvinde, blond og 70 år ung, havde ingen problemer med at samle hylden selv. Du skal bare være opmærksom på, hvordan brædderne passer sammen, og måske skal du vende et bræt eller prøve et andet bræt af samme størrelse. Du kan se det meget godt ved at holde de forborede huller mod hinanden. Vær særlig opmærksom på de lange sidedele, så skruerne, der går derind, passer sammen med de nederste dele. Men med lidt omtanke er det slet ikke noget problem! Jeg behøvede ikke at bore nye huller. Jeg kan kun sige, at det er meget god værdi for pengene. Jeg har reolen i landskabsformat i gæsteværelset med tv'et øverst, og det ser godt ud. Så jeg kan kun anbefale købet.

May 9, 2022 10:24

meget smuk, men fuld af snavs

Disse hylder ser godt ud, og jeg ville købe dem igen. Men - hvorfor var de så beskidte? De må være ret dumme i lejren støv, savsmuld og en slags hvide stænk må have været på den Jeg måtte møjsommeligt tørre hver eneste bræt af på forhånd. Det var bare mindre godt.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70227 bedømmelser