Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Poolopruller , Sølv, 520 cm, OK-Living

929,00 kr.*

Varenummer: 425142190516001

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Poolopruller , Sølv, 520 cm, OK-Living"
  • Poolcover er den gode beslutning til dit hjem for at beskytte din pool og holde vandet rent og klart. Det universelle design passer til ethvert hjem og er brugervenligt.
  • Solfolieopruller med UV- og vejrbestandighed, let rulning op og ned og justerbare længder via et aluminiumteleskopisk rør.
  • DIMENSIONER: Oprulningsanordningen har følgende størrelser: Bredde: 40 cm, Højde: 140 cm, Dybde: 70 cm. Alle detaljerede størrelser er angivet på billederne.
  • MATERIALE: Pooltilbehøret består af let men robust aluminium.
  • LEVERINGSOMFANG: Poolrulle, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Drømmer du om at have en krystalklar pool i din have, men er træt af den besværlige oprulning af solfolien og poolcoveret? Så er vores poolopruller på hele 520 cm løsningen til dig! Med dens praktiske oprulningsanordning og aluminiumteleskopiske rør er det nemt og hurtigt at rulle solfolien og poolcoveret op og ned. Desuden kan længden justeres, så den passer til alle slags svømmebassiner. Det bedste af det hele er, at vores poolopruller er UV- og vejrbestandig og kan foldes hurtigt sammen, når den ikke er i brug. Så hvorfor fortsætte med besværlige oprulninger, når du kan få en let og praktisk løsning med vores poolopruller? Bestil den i dag og gør din pooloplevelse endnu bedre!

---

Tekniske data:


Farve:
Sølv

Mål:
40 x 140 x 70 cm (BxHxD)

Materiale:
Aluminium

Nettovægt uden emballage:
10.01 kg.

Bruttovægt inkl. emballage:
11 kg.

---

LEVERINGSOMFANG: Poolrulle, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Farve: Sølv
Bredde: 40cm
Højde: 140cm
Længde: 70cm
Vægt: 10.01kg

6 af 6 bedømmelser

5 ud af 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

June 1, 2022 16:14

Godt lavet, stabil!!!!

Alt i alt er roll-up'en ret stabil og godt lavet. Den medfølgende vejledning er blevet oversat fra et sprog til tysk, nogle gange taler de om en højseng i stedet for en roll-up (...?), men med den illustrerede vejledning kan du samle den uden større problemer. For vores 4 m brede pool skulle jeg indstille minimallængden af retraktoren - mindre er ikke muligt, dvs. selv med en poolbredde på 3 m skal den over 4 m lange retraktor sættes op ved siden af. Hjulet har stået ved poolen i et par uger nu, intet knirker, ingen tegn på rust, og det fungerer perfekt. I begyndelsen, når du begynder at rulle poolforingen op, og modstanden stadig er relativt høj, vipper rullen lidt til siden. Så skal du placere din fod lidt på hjulets aksel, men det er ikke noget problem. Jeg vil helt klart anbefale rullen. Hvis du overvejer at købe et billigere plastikrulle, vil jeg fraråde dig det: rullen må ikke være mindre stabil, eller rulleakslen må ikke hænge.

June 1, 2022 16:15

fantastisk!

også velegnet til runde bassiner med lidt tilpasning. Plastikclipsene til folieholderen er kun egnet til meget tynd folie. Jeg savede clipsene af og erstattede dem med skruer i rustfrit stål. På denne måde kan du også klemme tykkere solcellefolie (den slags med bobler). Der er virkelig nogen, der har tænkt sig godt om.

June 1, 2022 16:16

-pris-præstation meget god-

Samlingen var nem, poolrullen ankom super punktligt. Stabiliteten er god, men stadig fem stjerner på alt på grund af funktionalitet....

June 1, 2022 16:12

Uovertruffen til prisen.....

Jeg bestilte denne retractor til poolen, fordi den er meget billig, og jeg ville se, hvad jeg kunne få for en sådan pris. Rullen er godt lavet og kan samles hurtigt med normale håndværksmæssige færdigheder (alle, der kan samle et Ikea-skab, kan også gøre dette). Teknikken med den justerbare (indtrækkelige) stang er god og kan drejes godt, hvis man - hvilket jeg ikke gjorde i mit første forsøg - virkelig strammer skruerne. Vores pooloverdækning (8x4m oval) er super nem at rulle sammen med den. Selve fastgørelsesbåndene er gode, men de er ikke helt nemme at fastgøre til filmen - især hvis man skal folde filmen for at fastgøre båndene. Efter at jeg havde presset clipsene fast på folden (hvilket egentlig kun fungerer med en tang), satte jeg en popnitte gennem clipsen for at forhindre, at den kunne åbnes igen (en lille skrue af rustfrit stål ville også gøre det). Du kan mærke prisen her. Jeg tror dog ikke, at der findes andre stropper (clips), som er bedre. (Erfaring med mit første poolcover). Alt i alt anbefalelsesværdig og derfor 5 stjerner

June 1, 2022 16:16

God, nem at samle!!!!!

Retraktoren er let at samle alene, vejledningen er på tysk, generelt meget godt håndværk, jeg vil bruge den om ca. 4 uger.

June 1, 2022 16:13

Meget god del__

Rullen har været i brug i 4 uger nu. Levering og emballage OK. Alt er tilgængeligt. Beskrivelsen er ikke ideel, men med en smule fifleri kan det lade sig gøre på en time. Jeg har også fastgjort klemmerne til presenningen med skruer, så de ikke kan springe op. Hvis nogen skriver, at de dobbeltsidede klæbebånd ville falde af, kan jeg ikke forstå det. Remmene er desuden viklet to gange rundt om akslen og fastgjort med superlim for at være på den sikre side, så intet kan løsne sig. Så god, stabil kvalitet og, med lidt fifleri, absolut anbefalelsesværdigt!

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70422 bedømmelser