Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Husseng "Wiki", Hvid, 90x200 cm med 2 skuffer og madras, Vitalispa

3.029,00 kr.*

Varenummer: 425142192351501

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Husseng "Wiki", Hvid, 90x200 cm med 2 skuffer og madras, Vitalispa"
  • Vores træseng til børneværelset "Wiki" er en god beslutning for forældre, der er på udkig efter et optimalt design, der er universelt for ethvert hjem.
  • Træsengen er et sted, hvor børn kan udvikle deres fantasi, og et højdepunkt i børneværelset. Den er kendetegnet ved sin høje kvalitet.
  • DIMENSIONER: Børnesengen passer til en madras på 90x200 cm og har en højde på 148 cm. Alle detaljerede størrelser er angivet på billederne.
  • MATERIALE: Legesengen for børn består af naturligt fyrretræ.
  • LEVERINGSOMFANG: Husseng, 2x skuffe, Madras, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Wiki house seng med 2 skuffer  og madras er mere end bare en børneseng i træ. Det er en legeseng og et sted, hvor børn kan udvikle deres fantasi og kreativitet. Sengen er ikke kun et højdepunkt på børneværelset, men også et legeområde i ét stykke. Sengens høje kvalitet og de forskellige finishes og ekstra raffinementer sikrer en unik legeoplevelse. Med denne seng bliver ethvert børneværelse et eventyrland og ethvert barn en opdagelsesrejsende. Giv dit barn et stykke frihed og uafhængighed med denne unikke husseng.

---

Tekniske detaljer:

Farve(r):
Hvid

Mål:
90 x 148 x 200 cm (BxHxD)

Materiale:
Træ (fyrretræ)

Artikelvægt inkl. emballage:
51 kg.

Artikelvægt:
51 kg.

---

LEVERING: Husseng, samlevejledning, samlemateriale, 2 x skuffer, madras

Farve: Hvid
Bredde: 208cm
Højde: 148cm
Længde: 96cm
Vægt: 49.23kg

10 af 637 bedømmelser

4.63 ud af 5 stjerner


69%

26%

6%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

1 - 10 af 487 anmeldelser

June 1, 2022 08:42

Pæn seng med små fejl!

Alt i alt en anstændig seng til en rimelig pris med mindre mangler. Positiv: - Levering til tiden, pænt pakket, ingen (transport)skader overhovedet. - Der var vedlagt en vejledning - Træet er pænt færdigbehandlet, ingen skarpe kanter, ingen splinter, revner eller lignende. Alt er blødt og afrundet. - Ingen kemisk lugt, kun en behagelig træagtig lugt - Skruer, dyvler osv., alle komplette - Skufferne er virkelig store, der er plads til en masse ting i dem, de passer nøjagtigt og kan skubbes og trækkes let på grund af åbningen. - Højden på sengen og indgangen er perfekt til, at en 3-årig kan kravle ind og ud selvstændigt. Negativer: - Instruktioner mangelfulde. Byggeriet var mere som et eventyrligt puslespil for voksne. Tydeligvis behov for forbedringer - Samlingen ville være yderst besværlig med den medfølgende insexnøgle. Det er helt sikkert nyttigt at have nogle ordentlige værktøjer derhjemme. - Nogle af hullerne var ikke korrekt forboret eller boret igennem. Dette skulle omarbejdes - Skufferne er faktisk ikke helt så gode som sengen. Dyblerne kom lige ud bagpå, da vi bankede dem ind. Det generer os ikke så meget, fordi det er bagsiden af skuffen, som ingen ser, men det er stadig et tegn på dårlig kvalitet. - Personligt synes jeg, at udfaldsbeskyttelsen er lidt for kort, men det vidste jeg selvfølgelig allerede, da jeg købte den, fordi målene er angivet. Jeg ville gerne have haft 5 - 10 cm mere. Men det har ikke vist sig at være et problem i de første 4 nætter. - Når jeg sidder på den, knirker risten en smule, men sengen larmer ikke for min datter. Konklusion: Det er en god seng til en god pris. Jeg kan ikke sige noget om stabilitet eller holdbarhed endnu, men generelt virker den robust. Jeg kan helt sikkert sidde eller knæle på den uden problemer. Min datter elsker den og er helt vild med den. Den kan møbleres og indrettes smukt, og opbevaringspladsen under sengen er simpelthen uovertruffen. Jeg kan anbefale det, hvis du ikke er helt ufaglært i håndværk og kan leve med mindre fejl

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser