Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Hjørnebænk gruppe "Roman" 210x180cm sand eg siddegruppe med skammel og bord Vicco

3.379,00 kr.*

Varenummer: 425142195090001

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Hjørnebænk gruppe "Roman" 210x180cm sand eg siddegruppe med skammel og bord Vicco"
Vores 210x 180 cm store hjørnebænkgruppe "Roman" i farven sand eg er et multifunktionelt møbel. Hjørnebænken tjener ikke kun som siddeplads, men giver også ekstra opbevaringsplads takket være kisterne under sæderne og opbevaringsrummene i hjørnet.
Hvis du får uventede gæster, kan du nemt og hurtigt folde bordpladen ud for at fordoble overfladen. Vores hjørnebænkgruppe fås i forskellige størrelser, og hjørnebænkens ben, der kan monteres på begge sider, giver dig mulighed for at tilpasse siddegruppen til dit rum.
Denne hjørnebænkgruppe er figurativ og tidløs i sit design og skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Med den illustrerede monteringsvejledning, som er inkluderet i leveringsomfanget, er monteringen så let som det kan være!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve(r)
Korpus: sand eg guld power
Betræk: Antracit

Dimensioner
Sitzbank 1: 136,6 x 80 x 41,5 cm (BxHxT)
Sitzbank 2: 166,6 x 80 x 41,5 cm (BxHxT)
Ecke: 43,5 x 78 x 43,5 cm (BxHxT)
Bakke: 90 x 76,6 x 60 cm (BxHxT)
Bordet foldet ud: 120 x 76,6 x 90 cm (BxHxD)
Hocker: 35 x 45 x 35 cm (BxHxT)

Vægt
Sæde 1: 29,9 kg
Sæde 2: 35,9 kg
Ecke: 7,7 kg
Bord: 20,4 kg
Taburet: 6,7 kg

Materiale
Korpus: spånplade, 16 mm, belagt med melaminharpiks
Betræk: skum
Betræk: 100 % polyester

Detaljer
- Polstret bænk og ryglæn med polstring
- spejlvendt konstruktion mulig

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- 1x Esstisch
- 2x bænke
- 1x hjørne til bænk
- 1x Hocker

Dekoration ikke inkluderet
Farve: Eg/Antracit
Indstille størrelse: Sæt af 5
Bredde: 60cm
Højde: 76.6cm
Længde: 90cm
Vægt: 100.6kg

7 af 7 bedømmelser

4.86 ud af 5 stjerner


86%

14%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

June 1, 2022 12:10

Super hjørnebænkgruppe!

Simpelthen toppen. Til denne pris kan du virkelig ikke klage. Gruppen ser godt ud. Og kvaliteten er virkelig meget god til prisen. Kun at anbefale. Jeg er meget tilfreds.

June 1, 2022 12:12

Anbefalet køb, vejledningen er svær at forstå Kvaliteten er god

Siddegruppen er meget god. Kvaliteten lader vente på sig, men det gør et godt indtryk. Leveringen var meget hurtig. Vejledningen bør revideres af fabrikanten eller den ansvarlige person. Det er svært at forstå, hvilket gør monteringen lidt mere besværlig end nødvendigt. Især de ydre sider skal være korrekt fastgjort, da der ellers kan opstå problemer med justeringen af det korte og lange sæde. Det er netop det, der ikke fremgår af beskrivelsen Bortset fra det er jeg tilfreds med sidegruppen. Tiden vil vise, hvor længe det varer

June 1, 2022 12:14

Helt klart tommelfinger op

Efter en lang søgen efter en billig hjørnegruppe til mine forældre fandt jeg denne. Vi var meget begejstrede for farven og det mørke omslag. Alle dele var tilgængelige ved leveringen. Med lidt system kunne min mand selv samle det hele. Hjørnebænken er meget stabil og ser rigtig smart ud, selv i et lille køkken. Efter næsten 3 måneder og besøg af endnu mere fyldige besøgende kan jeg sige: Det er virkelig stabilt for denne lille pris. Tommelfinger op

June 1, 2022 12:09

Tommelfinger op

Efter mange overvejelser besluttede jeg mig for at indrette en spiseplads i mit køkken. Samlingen var let for to personer. For en person alene er det lidt svært, i hvert fald med siddepladserne. Vejledningen var meget velskrevet, selv om jeg må sige, at det tager 30 minutter at samle alle tre dele, hvilket ikke er muligt for en person alene. For to personer er det optimalt at sidde ved bordet, men for to personer på den lange side er det lidt smalt og ubehageligt for fødderne, og bordet bør faktisk være lidt længere. Ikke desto mindre kan jeg anbefale den med god samvittighed :-)

June 1, 2022 12:08

Stor hjørnebænkgruppe!

Levering: hjørnebænkgruppen ankom meget tidligere end forventet i 3 pakker leveret af DPD. Pakkerne og indholdet var ubeskadiget og komplet. Struktur: Det første, jeg bemærkede, var, hvor godt alt var sorteret. Skruerne osv. blev alle talt og pakket i individuelle poser og derefter fordelt i 3 store poser (en pose til hver til hjørnebænken, bordet og skamlen). Det sparer virkelig meget tid, fordi det ikke er nødvendigt at sortere på forhånd. De enkelte dele var også alle pænt sorteret og meget godt forboret. Monteringsvejledningen var også meget enkel, så jeg var i stand til at samle det gode stykke selv (jeg er en lille kvinde, der ikke er dygtig til håndværk :D) med en skruetrækker i løbet af 3 timer. Holdbarhed, kvalitet og komfort: Jeg kan ikke sige noget om levetiden endnu, da jeg ikke har haft hjørnebænkgruppen længe. Kvaliteten er helt i orden i forhold til prisen! Komforten er også helt i orden i forhold til prisen. Du kan sidde komfortabelt på den og spise på en afslappet måde, og med et par ekstra puder kan du også tilbringe mere tid på den. Jeg bruger skamlen som et sidebord og kan ikke sige noget om dens komfort.

June 1, 2022 12:13

Top. Lille, fin og stabil__

Lille, fin og stabil, det er den bedste beskrivelse af den. Det ser nøjagtigt ud som på billederne. Hvis du ikke har så meget plads, er det den perfekte lille tilføjelse til en lille hjørnebænk i køkkenet med et lille bord. Jeg ville ikke åbne bordpladen permanent, fordi den er lidt for ustabil med de små hængsler, men den er helt sikkert tilstrækkelig til lejlighedsvise besøgende. Ellers er den lille bordplade helt i orden. Efter min mening er bordet alligevel en tilføjelse, da jeg først og fremmest var interesseret i den lille hjørnebænk. Opbevaringspladsen nedenunder er naturligvis også meget praktisk og var også en af grundene til, at jeg købte den. Hjørneforbindelsen er også god. Alt i alt top!!!!

June 1, 2022 12:11

Godt pris-ydelsesforhold!

Til prisen er det helt i orden! Sæderne er lidt hårde, så jeg købte nogle ekstra puder. Men ellers er det den perfekte størrelse for mig, bordpladen er hængslet (desværre kan man se hængslerne), og samlingen gik fint, når man først er kommet ind. Personligt har jeg ikke brug for afføringen. Jeg beholdt stolen fra det tidligere hjørne og tilføjede den. Jeg kan bedre lide det, og det er mere behageligt. Ellers er det som sagt fint til prisen

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser