Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Eckregal "Snake" Sonoma Vicco

239,00 kr.*

Varenummer: 425142191810801

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Ikke længere tilgængelig

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Eckregal "Snake" Sonoma Vicco"
Nyd ordren og øg din livskvalitet.De møbler, som vi har udviklet i Tyskland, kombinerer høje designstandarder med
omkostningseffektiv produktion og høj materialekvalitet.Er de sædvanlige opbevaringspladser i stuen eller køkkenet optaget?
Med vores hjørnehylder 'Snake' skaber du muligheder igen. Udnyt vinklerne i dit hjem på en smart og elegant måde, og sæt hylden nemt fast på enhver hjørnevæg.

Ved hjælp af den illustrerede monteringsvejledning, der er inkluderet i leveringsomfanget, er monteringen så let som det kan være!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve(r)
Sonoma

Dimensioner
20 x 123 x 20 cm (BxHxT)

Gewicht
5 kg

Materiale
Spånplade, 16 mm, melaminbelagt
Bæreevne: 15 kg (pr. lag 3 kg)________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- Eck-Wandregal

Farve: Sonoma
Bredde: 20cm
Højde: 12.3cm
Vægt: 5kg

8 af 8 bedømmelser

4.63 ud af 5 stjerner


63%

38%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 17, 2022 14:29

Billigt, men godt

Præcis hvad jeg ledte efter :-) En prisbillig hjørnehylde til DVD'er, der ser godt ud. For 20€ virkelig godt. Store, stabile skruer, insexnøgle, hætter, vejledning. Alt medfølger undtagen de 3 skruer til vægmontering. Hullerne passer perfekt. Men: de er ikke placeret midt på brættet. Så hvis det ikke passer, skal du bare dreje brættet, så er det rigtigt. Beklager, men alle, der kritiserer dette, har simpelthen skruet det forkert sammen. Brædderne er af ret simpel kvalitet, men for 20 € er de bedre end forventet. P.S. På billedet er den ikke skruet fast endnu, og det er derfor, den hænger så akavet.

May 17, 2022 14:30

smuk hjørne hylde

Den blev leveret hurtigt, intet var defekt, og (næsten) alt var inkluderet, en skrue havde en fejl, men jeg havde den stadig i kassen med reservedele. Samlingen gik uden problemer. Som andre allerede har skrevet, er delene ikke 100% jævn, men det er ikke længere mærkbart på væggen. Der er også et vist spil ved skruearbejdet, dvs. at man ved at rette delene godt til og derefter stramme dem minimerer fremspringet. Jeg ved ikke, om hylden er lige eller om den kan sættes lige på, for mit hjørne er skævt. Og det var godt, at hylden kun er skruet fast i den ene side på 3 punkter og også kan flyttes lidt. Jeg skruede den først på i toppen (6 mm dybler) og markerede og skruede den derefter på i midten og i bunden. Det gør hylden helt sikkert "skæv", men visuelt ser den nu ok ud på den skæve væg. Som allerede nævnt er dyblerne/skruerne ikke inkluderet. Hullerne skal dækkes med hvide klæbepuder, dvs. enten skal du selv forsænke skruerne, hvilket jeg gjorde (6 mm træbor), eller du bruger skruer med fladt hoved, eller du kan stadig have plastikdæksler i kassen. Når man vurderer kvalitet, skal man altid tage prisen med i betragtning, og her er pris/ydelsesforholdet meget godt for mig, og slutresultatet hænger solidt i hjørnet af stuen uden at være pinligt.

May 17, 2022 14:32

Tolles Regal

Stor hjørnehylde til få penge. Den er hurtigt samlet. Der medfølger skruer med sekskantnøgler til at samle hylden, men desværre ingen skruer og dyvler til at hænge den op med. Men det var ikke en tragedie, for det havde vi også derhjemme.

May 17, 2022 14:31

Det ser godt ud! Ny opbevaringsplads er blevet til!

Hylden er virkelig god i det hele taget! Monteringsvejledningen var lidt kompliceret. Desværre måtte jeg bede om hjælp, fordi det ikke var helt klart, hvilket board der passede til hvilket board... Værktøj til at skrue var heller ikke inkluderet. Hylden er visuelt meget smuk, og der er plads til mange ting i den. Der er ingen fejl indtil videre. Nu kunne jeg forbedre meget godt for et tomt, ikke særlig flot hjørne!

May 17, 2022 14:33

Anbefaling af køb

Hurtig levering Meget smuk hylde (hvis du havde lige vægge) Let og hurtig at samle. Det eneste, der er ærgerligt, er, at der ikke er skruer til vægmontering.

May 17, 2022 14:35

Jeg er tilfreds! -1star fordi ingen skruer/duneller

Produktet er fantastisk. Du skal dog være lidt dygtig til at få den pænt fastgjort på væggen, så der ikke er noget hul mellem den og væggen. Der er -1 stjerne, fordi der hverken medfølger skruer eller dyvler. Jeg vil hellere gøre produktet 3-4 € dyrere, men jeg behøver ikke at gå i byggemarkedet, når hylden er der.

May 17, 2022 14:34

ikke helt lige boret

Til prisen forventer jeg ikke en luksushylde. Jeg ville dog gerne have ønsket, at de forborede huller var blevet boret så lige, at brædderne passede perfekt. Vi gik frem og tilbage om, hvordan vi skulle hænge det op for at skjule det ene bræt, der hænger for langt ud. Emballagen var godt gennemtænkt. Som jeg altid siger: kompakt, men sikret. Konstruktionen var heller ikke noget problem i sig selv.

May 17, 2022 14:34

Smuk hjørnehylde, men desværre uden vægmontering!

Jeg synes, at farven er helt fantastisk. Den er også nem at samle. Der blev medtaget en beskrivelse. Jeg havde kun problemer med at montere hjørnehylden på væggen, da der ikke medfølger nogen fastgørelse til væggen. Jeg var nødt til at købe dem separat. Men som du kan se på billedet, har jeg gjort det, og det ser godt ud😀.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser