Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Dalia" skoskab hvid Vicco

839,00 kr.*

Varenummer: 426048683995201

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Dalia" skoskab hvid Vicco"
Med vores funktionelle skoskab i høj kvalitet kan du skabe et ægte blikfang i dit hjem. Uanset om det er træningssko, loafers eller sandaler, så passer alle typer sko ind i denne garderobe. De 7 rum giver masser af opbevaringsplads. Takket være det smarte design er garderobeskabet alsidigt og kan også bruges som opbevaringsplads.

Med den medfølgende illustrerede monteringsvejledning er monteringen så let som det kan være!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve(r)
Krop: hvid, mat
Dørhåndtag: Aluminium-look

Dimensioner
56 x 108 x 40 cm (BxHxT)
Dørhåndtag: 18 cm (H)

Vægt
35 kg

Materiale
Korpus: spånplade, 16 mm, belagt med melaminharpiks
Døre med fuld metalbeslag

Detaljer
2 karruseldøre
7 hylder
2 faste hylder
5 højdejusterbare hylder________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- Skoskab

Farve: Hvid
Bredde: 40cm
Højde: 108cm
Længde: 56cm
Vægt: 35kg

8 af 8 bedømmelser

4.63 ud af 5 stjerner


63%

38%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 5, 2022 10:54

Formskønt, stabilt og billigt skoskab

Formskønt, robust og rimeligt prissat skoskab, der blev leveret godt pakket i 2 enheder. Ingen ridser eller skader. Godt - som allerede nævnt i en eller to andre anmeldelser - monteringsvejledningen kunne forbedres.... IKEA-standarden er ikke nået, men de, der har erfaring med montering og (IKEA-)monteringsvejledninger, kan selv finde ud af de manglende detaljer og trin. Selve garderoben har en god dybde (sko i størrelse 45/46 passer nemt ind, måske endda større) og plads til 12-14 par sko. Det er en skam, at denne garderobe ikke fås i en lidt bredere 70 cm version, så ville der være plads til 3 par sko på hver hylde - så der er kun 2 par og yderligere 10 cm "friplads", som ikke bruges. Når den er samlet, er den meget stabil og står fast. Spalten mellem de enkelte døre, som er blevet kritiseret i andre anmeldelser, er klart til stede (i mit tilfælde var jeg i stand til at reducere den til ca. 4 mm ved at justere dørene i overensstemmelse hermed), men den har også sit formål! Med tætsluttende døre ville fugt på og i skoene føre til skimmelsvamp! Alt i alt kan jeg anbefale garderoben med god samvittighed.

May 5, 2022 10:51

Meget nem samling

Samlingen kunne ikke være nemmere. Garderobeskabet er stabilt. Jeg synes dog, at 5 hylder er for mange, fordi rummene er for lave i højden (der er ikke plads til støvler eller sko med høje hæle). Jeg monterede kun 3 og fik således 5 hylder i stedet for 7 (den ene faste hylde er skruet fast til midten af skabet og kan ikke fjernes). Sko i størrelse mindre end 40 passer til tre par ved siden af hinanden. Sko i størrelse 40 og større passer til to sko side om side. Jeg købte to første gang, og jeg bestilte en tredje i dag.

May 5, 2022 10:51

Meget hurtig levering - alle dele tilgængelige - de fleste skruer

Da vores lokale møbelforretning gav os flere måneders leveringstid for skoskabe, prøvede jeg (med dårlig samvittighed) at købe dette skoskab på Amazon: Leveringsmeddelelse (i november) inden for 3 dage - efter 2 dage var klædeskabet allerede der. Alle dele var til stede, der var betydeligt flere skruer end nødvendigt (det er bedre på den måde end omvendt), og monteringen var problemfri.

May 5, 2022 10:53

Meget hurtig levering - alle dele tilgængelige - de fleste skruer

Da vores lokale møbelforretning gav os flere måneders leveringstid for skoskabe, prøvede jeg (med dårlig samvittighed) at købe dette skoskab på Amazon: Leveringsmeddelelse (i november) inden for 3 dage - efter 2 dage var klædeskabet allerede der. Alle dele var til rådighed, der var betydeligt flere skruer end nødvendigt (det er bedre på den måde end omvendt), og monteringen var problemfri.

May 5, 2022 10:55

Jeg er begejstret

Hvis du har brug for et lille rummirakel, og pladsen er der, kan jeg kun varmt anbefale dette møbel. Skabet er fantastisk, hurtig levering, nemt at samle (selv alene) og ser simpelthen godt ud. Desværre må jeg også sige, at man kan bruge skabet bedre, hvis man ikke bruger 2 af hylderne. Ellers er rummene simpelthen for små (men det ville fungere til sandaler eller noget). Jeg kan heller ikke bekræfte, at nogen dele blev beskadiget, alt var fint for mig. Jeg ville købe den igen og igen.

May 5, 2022 10:58

Alternativ til det sammenklappelige skoskab

Skoskabet ankom godt pakket, uden ekstra emballageaffald. Samlingen blev udført hurtigt. Nu er der endelig plads til min mands sko i størrelse 45. Vi plejede at have et skoskab med klapper, men der var næsten ikke plads til ankelstøvler eller højere sko. Jeg synes, at kvaliteten er meget god, og den giver et stabilt indtryk.

May 5, 2022 10:56

Ikke til støvler, men ellers fint

Skabet var nemt at samle og gør et stabilt indtryk. Hvis alle opbevaringsrummene er monteret, er det kun flade sko, der kan være i dem. Højere sko eller støvler er der tilsyneladende ikke mulighed for. Du kan udelade hylderne, men antallet af sko, der passer i dem, er stærkt reduceret.

May 5, 2022 10:56

Godt kabinet

For prisen på 50 € er garderoben okay, under alle omstændigheder kom garderoben ubeskadiget og uden nogen fejl. Beskrivelsen af strukturen er dog noget tvivlsom: den starter direkte på side 2, en side 1 er ikke angivet - af en eller anden grund. Beskrivelsen består ligeledes af løse ark med billeder, og der er bestemt plads til forbedringer. For dette og for den langsomme levering af leveringstjenesten (DPD), trækker jeg 1 point fra. Det er dog tvivlsomt, hvordan sko i størrelse 45 skal passe på 7 etager. Vi har derfor omdannet den lidt til tørklæder, handsker osv.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70227 bedømmelser