Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Barneseng "Wiki" 200x90cm Nature med madras VitaliSpa

1.179,00 kr.*

Varenummer: 425142194287501

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Ikke længere tilgængelig

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Barneseng "Wiki" 200x90cm Nature med madras VitaliSpa"
Denne stilfulde og lige så praktiske seng vil glæde dit barn, og det vil straks føle sig hjemme.
Den moderne skandinaviske stil på dette møbel af naturtræ passer ind i næsten alle børneværelser.
Uanset om det er en lyskæde, en vimpel, en sengehimmel eller mange nuttede puder, åbner det unikke design op for mange idéer og indbyder til at dekorere.
Ved hjælp af den illustrerede monteringsvejledning, der er inkluderet i leveringsomfanget, er monteringen så let som det kan være!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve
Natur, klar lak

Dimensioner
Gesamt: 205,4 x 148 x 96 cm (BxHxT)
Matratze: 200 x 90 cm (BxT)
Bettpfosten: 100 x 8 cm (HxB)
Indgang: 15 cm (H)

Vægt
42,5 kg

Materiale
Krop: bøg, massivt træ

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- 1x barneseng + madras

Dekoration ikke inkluderet
Farve: Natur
Bredde: 96cm
Højde: 148cm
Længde: 208cm
Vægt: 42.5kg

8 af 8 bedømmelser

4.75 ud af 5 stjerner


75%

25%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

June 1, 2022 16:36

Very_beautiful

Vi bestilte husets seng til vores søn, og alt var inkluderet. Den var nem at samle, og kvaliteten var god, virkelig solidt træ. Vi elsker sengen, især hvad der er vigtigst, du kan sove meget godt på den. Den eneste lille fejl er lamelrammen, den kan ikke bære meget vægt, og så snart man kommer til kanten eller ønsker at støtte sig på ydersiden af sengen, falder lamelrammen hurtigt sammen, men det er vist almindeligt for lamelrammer. Jeg kan kun anbefale at få en lamelramme med en ramme. Ellers er det en meget god seng til børn og også til langtidsbrug.

June 1, 2022 16:39

Meget flot seng til en god pris!

Sengen er virkelig smuk og ser rigtig godt ud på vores børneværelse. Jeg var også imponeret over kvaliteten. Som nogen allerede har skrevet, er der ingen ubehagelig lugt af lak, hvilket vi allerede har oplevet med en anden barneseng. Vi havde nogle problemer i starten, fordi lamelrammen knirkede, men supportmedarbejderne kunne hjælpe os hurtigt og nemt.

June 1, 2022 16:40

!!!Fantastisk seng!!!

Smuk barneseng Vi modtog en version i bøg, ikke fyrretræ som beskrevet i teksten. Men det gør slet ikke noget, den ser meget høj kvalitet ud og bøgetræ er lidt hårdere, så der er måske ikke så mange ridser :) Leveringen blev forsinket og kom i 2 pakker. Efter den første pakke modtog jeg en e-mail med "leveret". Da jeg spurgte sælgeren, blev jeg straks kontaktet tilbage med oplysninger om, at den anden pakke stadig var på vej på grund af de forskellige størrelser på pakkerne. Alt i alt ankom alt inden for den angivne leveringstid. Vi to satte det op på en halv time. Vores datter var meget glad

June 1, 2022 16:42

Meget god kvalitet

Farven var lidt mørkere hos os end på billedet, men afvigelsen er stadig helt inden for rammerne for et naturprodukt! Udførelsen er meget god, der er ingen splinter, ingen ujævne pletter. Min mand var i stand til at samle den helt selv. Hvis du strammer skruerne igen efter et par dage, sidder det hele bombesikkert. Der er to små mangler for os: Vi vil snart købe en ny lamelramme. Leveringsomfanget omfatter kun en lamelramme, hvilket er ok, når vores søn bliver tungere, men på et tidspunkt bliver vi nødt til at få noget mere fornuftigt. 2 Træklæben var helt tør. Heldigvis havde vi stadig nogle derhjemme! Sengen har været i brug i 2 måneder nu, og den er bare fantastisk. Meget stabil, selvom den også bruges næsten dagligt som trampolin

June 1, 2022 16:41

Smuk seng

Meget dejlig stor seng. Samlingen gik hurtigt. Sengen lugtede meget lidt i starten. Men det forsvandt hurtigt. Det eneste irriterende er, at voksne ikke kan sidde på den lange side af sengen, fordi bjælken er i vejen. Så du skal lægge hovedet ned og glide baglæns

June 1, 2022 16:35

HOUSE BED bøg 80x160 liggeflade 5 stjerner

Vi blev forkælet med valgmuligheder og skulle vælge mellem i alt tre senge, der tidligere var blevet udvalgt. På grund af de meget positive anmeldelser besluttede vi os endelig for dette produkt, og vi har ikke fortrudt det. Meget hurtig forsendelse, god og sikker ydre emballage, den vedlagte beskrivelse muliggjorde en hurtig og ukompliceret montering. Træet er ekstremt stabilt, af meget høj kvalitet og lugter slet ikke. Det medfølgende materiale (skruer osv.) er også af god kvalitet. Vi har ikke fortrudt dette køb - selv vores søns gymnastikøvelser på den midterste stang, som vi ikke havde taget højde for på forhånd, var ikke noget problem for sengen.

June 1, 2022 16:43

Hurtig levering, godt forhold mellem pris og ydelse

Sengen blev leveret super hurtigt. Vi valgte tilbuddet med madras...((( Madrassen er lidt for kort til sengen. Samlingen var nem at håndtere. Skruesystemet var lidt svært at håndtere. Det krævede en del "fifleri" at finde den rigtige position. Men hvis du har noget værktøj derhjemme og ikke er helt ubegavet, er det ikke noget problem. Alt i alt er prisen i top og kvaliteten er absolut tilstrækkelig. Vi testede ikke den medfølgende lamelramme, fordi vi købte en rigtig ramme!

June 1, 2022 16:44

Seng fantastisk! Madrassen er noget lort!

Super flot seng, træet har en flot farve, samlingen er nem og sengen gør et stabilt indtryk. Vi købte også den hvide seng for 2 år siden, men i forhold til den er den naturfarvede seng bedre lavet. Madrassen er dog noget lort! Den er ok at lege på, men vores lille pige får problemer med næsen og ondt i halsen, når hun sover på den, vanvittigt! Vi udskiftede madrassen, og nu er der ikke længere noget problem! Men selvfølgelig betalt to gange

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser