Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Badeværelsesmøbelsæt "Fynn" guld power/anthracit 3-delt sæt Vicco

1.559,00 kr.*

Varenummer: 425142194128101

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Badeværelsesmøbelsæt "Fynn" guld power/anthracit 3-delt sæt Vicco"
De rummelige hylder bag midiblokdøren og det åbne rum over den giver ekstra opbevaringsplads. For at få endnu mere plads er der forskellige hylder bag de høje skabslåger og åbne rum i midten.

Moderne, praktiske og smukt forarbejdede - du vil have glæde af disse modeller i lang tid.

Med den illustrerede monteringsvejledning, som er inkluderet i leveringen, er monteringen meget let!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve(r)
Korpus: Goldkraft
Fronten: Anthrazit, mat
Håndtag: Optik i aluminium

Dimensioner
Spejlskab: 80 x 64 x 21 (BxHxD)
Forfængelighed: 60 x 54 x 32 cm (BxHxD)
Midischrank: 30 x 95 x 30 cm (BxHxT)
Standfüße: 10 x 4 cm (HxB)

Vægt
Spejlskab: 18 kg
Forfængelighed: 13,5 kg
Midi-skab: 12,1 kg

Materiale
Korpus: spånplade, 16 mm, belagt med melaminharpiks
Håndtag: plast
Hængsler: massivt metal

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- 1x spejlskab

- 1x forfængelighed

- 1x Midi-tællerDekoration ikke inkluderet
Farve: Antracit, Eg/Antracit, Natur
Færdig: Fynn
Indstille størrelse: Sæt af 3
Bredde: 21.2cm
Højde: 64cm
Længde: 79.6cm
Vægt: 18kg

8 af 8 bedømmelser

4.88 ud af 5 stjerner


88%

13%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 27, 2022 13:55

Smukke og robuste badeværelsesmøbler

Foreløbig: Vi har en forfængelighed og en midi enhed fra denne serie. Emballage: Alt er pakket godt og sparsomt ind, ikke for meget skum eller polystyren. Bæredygtig og sikker. Plastikposerne til skruer og fittings er dog som altid irriterende. Der findes langt bedre løsninger. Men det er at brokke sig på højeste niveau. Struktur: Det kræver lidt tilvænning at finde sig til rette i vejledningen. Alt i alt er det godt forklaret, men man har virkelig brug for et øjeblik for at få et overblik. Beslagene som f.eks. hængsler, skruer osv. er veludførte. Et hul til en dyvel i sidevæggen blev dog boret lidt for dybt. <"Ondskab, ondskab," sagde dyblen og forsvandt ind i væggen."> Spøg til side. Samlingen tager lidt tid, men er relativt nem. Hætterne til skruerne er ret billige, og jeg er ikke sikker på, om det ikke ser bedre ud uden dem. Men igen, "mimimi" på et højt niveau. Hvad der ikke var så godt, var fødderne. De består af flere dele. De aluminiumsrør, som fødderne blev skåret af, blev ikke afgratet. I stedet blev de fastgjort med masser af tape til transport. Så langt så godt. MEN: På grund af de skarpe kanter gned fødderne mod hinandens beskyttelsesbånd under transporten. Resultatet er lette ridser i aluminiumet. Dette kan dog accepteres rimeligt, hvis fødderne er fordelt smart, dvs. at kløerne er placeret bagud. Behandling: Træpanelerne er meget godt savet, beslagene er stort set top (bortset fra hætter og fødder). Det er meget tiltalende med de flotte firmaskilte, som ærligt talt fremhæver det hele. Træet kan også tåle et stænk vand i et stykke tid, uden at finéren bliver bølget eller svulmer op. Finéren er perfekt færdigbehandlet og ikke revet ud, selv ikke ved de savede kanter. Alle hullerne er rene. Hængslerne fungerer også godt og er nemme at justere. En form for dæmpning af dørene kan ikke forventes til denne pris. Dørene larmer allerede ret meget. Alt i alt smart, af høj kvalitet og god værdi. Kan varmt anbefales

May 27, 2022 13:58

Virkelig godt for få penge

Hvis du ønsker at renovere dit badeværelse og ikke har mange penge, men stadig ønsker, at det skal være smukt, er dette det helt rigtige sted. Jeg kan give disse møbler en klar anbefaling til at købe. Med venlig hilsen, Udo M.

May 27, 2022 14:00

Super!!!!

Så top til prisen. Jeg fandt samlingen super nem. Mange skruer er flere end angivet på indholdslisten. Du skal bare være forsigtig. Ellers ville jeg aldrig have troet, at spejlskabet holder på 2 skruekroge. Du er nødt til at købe dem. Med en tynd slids.

May 27, 2022 13:57

Super

Skabet var nemt at samle og ser meget robust ud. Den vejer omkring 18 kilo, og det skal du huske på, når du monterer den! Jeg kan ikke klage - alt er præcis som det står i beskrivelsen. Masser af opbevaringsplads og flotte farver! Siden den blev sat op på væggen, har den hængt som en. Ingen vaklen, ingen bevægelse, når du rører den fast eller åbner døren! Vi elsker at bruge det igen og igen! Forsendelse og emballage super

May 27, 2022 14:00

Super!

Spejlskab er fantastisk og også super billigt. Ikke desto mindre ser den slet ikke billig ud, den er stabil, godt lavet og meget nem at samle. Den blev leveret hurtigt, alt var der og meget godt pakket ind. Kan varmt anbefales.

May 27, 2022 13:56

Godt håndværk

Godt håndværk, mere end nok skruer og dyvler. Der kan opnås besparelser. Men der er nok, hvilket ikke altid er normalt, når man køber møbler som disse. Hvis du kender "Ikea", ved du, hvordan du samler det. Alt er forudkonfigureret og illustreret i detaljer. Anbefaling. Det eneste, jeg synes, der er dårligt, er løsningen til fødderne. De er fastgjort med 4 små skruer. Det er vanskeligt, fordi stativet er i vejen, når pladen skrues på. Den første del af pladen gik i stykker med det samme. Det er ærgerligt, for alt andet er rigtig godt. Jeg ville have givet en lang skrue som en konstruktion, der går gennem foden ind i skabsgulvet. Jeg smed fødderne væk og stillede skabet på gulvet

May 27, 2022 13:59

Alt i alt et meget flot badeværelse med flotte møbler

Det tredelte sæt Vicco Fynn eg antracit ser godt ud, pris-ydelsesforholdet er i orden, vejledningen er meget godt beskrevet, og det er let at samle med to personer. Alle skruer, træpiller... er tilstrækkeligt til rådighed, bør kun skruedelene være mere.

May 27, 2022 14:01

Billige badeværelsesmøbler til begyndelsen

Tidligere godt Ser godt ud Meget godt og sikkert pakket

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70227 bedømmelser